» General Archive
» Publishing Industry
» Movie Industry
» Magazines
» Books
» Events
» Contact us
» Search
» Home

 

Think Media: onderzoeken tegen Business Panel en Vrije PersThink Media heeft een wijziging aangebracht in haar financieel bericht van vorige week. Dat heeft de raad van bestuur donderdagavond bekendgemaakt. De mediagroep zegt in de wijziging dat het gerecht twee afzonderlijke onderzoeken voert naar valsheid in geschrifte tegen Business Panel, De Vrije Pers, voormalig afgevaardigd-bestuurder Maurice De Velder en huidig topman Kris Dekelver.

Er wordt door het gerecht een factuur onderzocht aan de nv Media Hall, de uitbater van dancing Zillion, van Business Panel voor 296.962 euro en een andere factuur vanwege de nv Vrije Pers aan Media Hall voor 747.709 euro.

Think Media heeft alle gevraagde informatie aan de federale politie bezorgd. Voor de eerste factuur loopt er een onderzoek wegens valsheid in geschrifte en gebruik van valse stukken tegen Business Panel, Maurice De Velder en Kris Dekelver en anderzijds voor de tweede factuur eenzelfde onderzoek wegens valsheid in geschrifte en gebruik van valse stukken tegen De Vrije Pers en Maurice De Velder.

In haar eerste financieel bericht had Think Media niet vermeld dat er twee afzonderlijke onderzoeken lopen en dat het om valsheid in geschrifte ging. Woordvoerder Frank Vandamme van Think Media had maandag aan Belga gezegd dat het bedrijf dat nog niet wist op het moment dat het bericht gepubliceerd werd.

De federale politie was het met de eerste tekst niet eens en had dat aan de beursautoriteiten gemeld. Daarop werd het aandeel geschorst. Vandamme kreeg van de beurs de bevestiging dat het aandeel opnieuw genoteerd wordt als de rechtzetting gepubliceerd is. De gewijzigde tekst wordt morgen/vrijdag in de Financieel-Economische Tijd gepubliceerd.

Belga, 255 woorden 2002 Belga n.v.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
HOME | TOP | BACK


For More Information Please contact us at:
e-mail: editor@loenochod.com
http://www.loenochod.com/


Copyright © LOENCHOD
All Rights Reserved
Protected by the copyright laws of the
United States and Canada and by international treaties.

Web HostingAward Winning Web Hosting Domain Name Registration Professional Web design at Affordable Prices Dedicated Hosting Servers with Vast Power, Security and Reliability Fastest Internet Access at the Lowest Monthly Cost